Χρήση σε όλα τα επαγγέλματα

Μπορεί να προσαρμοστεί, σ’ όλα τα επαγγέλματα: Ιατροί, Δικηγόροι, Πολιτικοί μηχανικοί, Οδοντίατροι Ταξιδιωτικά γραφεία, Ασφαλιστικά γραφεία, ΚΤΕΟ, Ζαχαροπλαστεία, Φούρνοι, Πιτσαρίες, όλες οι επιχειρήσεις delivery, Λογιστικά γραφεία, κτηνιατρεία ,εμπορικά καταστήματα, εταιρείες διανομής πετρελαίου, διαχείριση πολυκατοικιών, ξενοδοχεία κ.α

Χρήση σε όλα τα επίπεδα ενασχόλησης με τα κοινά

Μπορεί να έχει εφαρμογή και εκπληκτικά αποτελέσματα στην οργάνωση- επικοινωνία πολιτικών γραφείων και σε όλους όσους ασχολούνται με τα κοινά σε όλες τις βαθμίδες της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Χρήση σε όλες τις αθλητικές ομάδες και σε όλα τα επίπεδα

Μπορεί να έχει εφαρμογή σε όλες τις ΠΑΕ (ποδόσφαιρο), ΚΑΕ (μπάσκετ), ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ (όλων των αθλημάτων) ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ για επικοινωνία αυτοματοποιημένη με: χορηγούς, διαρκείας, δημοσιογράφους, για ενημέρωση μεταγραφών, επομένη αγωνιστική υποχρέωση, συνεντεύξεις τύπου κ.π.α

14 χρόνια δοκιμών σε πάρα πολλές επιχειρήσεις και σε όλα τα επίεδα εκλογικών αναμετρήσεων

Έχει εφαρμοστεί σε 4 εκλογικές διαδικασίες, με τρεις πρώτες θέσεις και μία δεύτερη, σ’όλα τα επίπεδα της τοπικής αυτοδιοίκησης και στον επιμελητηριακό θεσμό.

Προσωποποιημένα SMS

Προσωποποιημένα SMS ΜΑΖΙΚΆ ή ΜΗ, με δυνατότητα προσφώνησης σε κάθε ένα ξεχωριστά, όσοι και εάν είναι οι παραλήπτες, διαφορετική προσφώνηση στον καθένα ξεχωριστά, ενικό, πληθυντικό, παιδικό, επιλογή φύλου, ξεχωριστή προσφώνηση για Ιερείς, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Προσωποποιημένα EMAILS

Προσωποποιημένα EMAILS,ΜΑΖΙΚΆ ή ΜΗ, με δυνατότητα προσφώνησης σε κάθε ένα ξεχωριστά, όσοι και εάν είναι οι παραλήπτες, διαφορετική προσφώνηση στον καθένα ξεχωριστά, ενικό, πληθυντικό, παιδικό, επιλογή φύλου, ξεχωριστή προσφώνηση για Ιερείς, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Προσωποποιημένες Επιστολές

Εκτυπώνετε προσωποποιημένες ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΑΖΙΚΆ ή ΜΗ, με δυνατότητα προσφώνησης σε κάθε ένα ξεχωριστά, όσοι και εάν είναι οι παραλήπτες, διαφορετική προσφώνηση στον καθένα ξεχωριστά, ενικό, πληθυντικό, παιδικό, επιλογή φύλου, ξεχωριστή προσφώνηση για Ιερείς, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Εορτολόγιο

Το easysoft περιέχει το επίσημο εορτολόγιο της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, αλλά υπάρχει και η δυνατότητα να τροποποιήσετε τις ημερομηνίες όσο εορτών , αλλάζουν λόγο τοπικού εθίμου(βλέπε Μαρίες στην Κρήτη).

Παγκόσμιες ημέρες

Το easysoft περιέχει τις επίσημες αναγνωρισμένες ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, με σκοπό να προσφέρει σ ‘ όποιον το αποκτήσει την δυνατότητα να επικοινωνήσει μαζικά με τους πελάτες του, ασθενείς του κ.τ.λ για συγκεκριμένο λόγο. Έρευνες απέδειξαν ότι όταν ένας αποστέλλει ένα μήνυμα μαζικό και έχει συγκεκριμένο λόγο (π.χ Λόγο της παγκόσμιας ημέρας νερού)αυξάνει κατακόρυφα τις πιθανότητες ο παραλήπτης του μηνύματος (sms-email-επιστολή) να ανταποκριθεί θετικά.

Δυνατότητα καταγραφής όλων των στοιχείων του πελάτη, ασθενή κλπ.

Το easysoft, μας προσφέρει την δυνατότητα να καταγράψουμε όλα τα στοιχεία που πιθανός να μας είναι απαραίτητα. Βέβαια ότι και εάν καταχωρήσεις, στο πρόγραμμα, μπορείς να το αναζητήσεις.

Αυτοματοποιημένος μελλοντικός προγραμματισμός επικοινωνίας

Το easysoft, μας προσφέρει την δυνατότητα να προγραμματίζουμε μια φορά μελλοντική συκρεκριμένη,ημερολογιακα, επικοινωνία. Π.χ Ιατρός:σε 6 μήνες επανεξέταση,μετά από 6 μήνες το πρόγραμμα θα εμφανίσει το συγκεκριμένο μήνυμα επανεξέτασης και θα το αποστείλει με το πάτημα ενός κουμπιού.

Συνώνυμα ονομάτων - εορτές

Το easysoft «γνωρίζει» π.χ ότι την μέρα του Αγίου Γεωργίου, γιορτάζει και η Γωγώ και θα αποστείλει και σ’ αυτές.

Τεράστια ποσοστά θετικής ανταπόκρισης από τους παραλήπτες

Όποιος χρησιμοποιεί μαζική επικοινωνία, θα πρέπει να ξέρει ότι το 3,8% ΜΟΝΟ ανταποκρίνεται θετικά στο μήνυμα του αποστολέα. Με το easysoft το ποσό εκτινάσσεται στο 86%, σε όποια επιχείρηση έχει χρησιμοποιηθεί και σε όποια εκλογική διαδικασία και έχει συμμετάσχει. Λόγω της προσωποποιημένης προσφώνησης.

Ενδεδειγμένο για websites eshops

Όλα τα newsletters πηγαίνουν προσωποποιημένα και βέβαια μπορεί να γευτεί όλα τα θετικά στοιχεία του easysoft.

Δυνατότητα δημιουργίας απεριόριστων groups (ομάδες επαφών)

Η δημιουργία ομάδων επαφών πέρα ότι είναι πανεύκολη στην δημιουργία τους, είναι κατασκευασμένα και δομημένα με CHECK BOX, δηλαδή μια επαφή του χρήστη μπορεί να την κατηγοριοποιηθεί σε όσα γκρουπ θέλετε και βέβαια γίνεται πολλαπλή αναζήτηση για πολύ πιο στοχευόμενο αποτέλεσμα – φλιτάρισμα.

Φιλικότητα σε όλες τις συσκευές

Προσαρμοσμένο και φιλικό περιβάλλον προγράμματος σε tablets, smart phones.

Δεν χρειάζεται εγκατάσταση σε υπολογιστή

Επειδή πρόκειται για web εφαρμογή και όχι desk (ΤΟΠΙΚΗ με καλώδιο), δεν χρειάζεται ΚΑΜΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και κάποιος έχει άμεση επαφή με το πελατολόγιο του, ανά πάσα στιγμή με την χρήση διαδικτύου.

Λίστα επαγγελμάτων

Στο easysoft έχουν προστεθεί όλα τα επίσημα επαγγέλματα, από το υπουργείο Εργασίας. Στην περίπτωση όμως όπου, κάποιο επάγγελμα δεν υπάρχει στην λίστα, ο χρήστης έχει την δυνατότητα να καταχωρήσει το επάγγελμα που επιθυμεί.

Στοιχεία πελάτη

Ο χρήστης του easysoft έχει την δυνατότητα να καταχωρήσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που επιθυμεί, για τον πελάτη του.

Αρχείο πελάτη

Ο χρήστης του easysoft έχει την δυνατότητα να ανεβάζει και να αποθηκεύει αρχεία (συμβόλαια, ιατρικές εξετάσεις, ιστορικό κ.π.α) σε όλες τις μορφές (pdf, word, excel κ.π.α) στην καρτέλα του πελάτη και να τα διαχειρίζεται (π.χ να τα στέλνει μέσω email).

Χαρακτηρισμός πελάτη

Ο χρήστης του easysoft έχει την δυνατότητα να «χαρακτηρίζει» έναν πελάτη σε ευχαριστημένο ή δυσαρεστημένο και μετά να μπορεί ο χρήστης του easysoft να αναζητά τους δυσαρεστημένους και να επικοινωνεί μαζί τους ανάλογα.

Περιφερειακές ενότητες, Δήμοι και Δημοτικά διαμρίσματα Ελλάδος

Περιέχει όλές τις περιφέρειες της Ελλάδας, τους Δήμους, τα δημοτικά διαμερίσματα και τους Τ.Κ (ταχυδρομικούς κωδικούς). Βέβαια ο χρήστης, μπορεί να προσθέσει ή να αφαιρέσει το οτιδήποτε.

Μαζική αποστολή emails

Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής μαζικών ή μη, emails με επισυναπτόμενο αρχείο και πάντα με προσωποποιημένη προσφώνηση αυτοματοποιημένη, προγραμματισμένα ή μη.

Δυνατότητα επιλογής αποστολέα SMS και Email

O χρήστης έχει την δυνατότητα να επιλέξει να εμφανίζεται ο αποστολέας του SMS σαν κέιμενο (λατινικούς χαρακτήρες) ή σαν τίτλο easysoft ή το κινητό του νούμερο.

Κρυστάλλινη χρέωση SMS

Προσφέρει την δυνατότητα να αποσταλεί κείμενο 160 χαρακτήρων, με χρέωση προς όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας με χρέωση 1 sms.

Ενημέρωση πελατολογίου από άλλα προγράμματα

Δίνεται η δυνατότητα, όταν ένα πρόγραμμα, το οποίο χρησιμοποιεί ο χρήστης, μπορεί να κάνει εξαγωγής στοιχείων (export), μέσω του CSV να ανεβάζει αυτόματα όλα τα ονόματα να τα κατηγοριοποιεί και να δημιουργεί αυτόματα μελλοντική επικοινωνία σε εορτή ονομαστική και γενέθλια (εάν υπάρχει καταχωρημένο σαν στοιχείο η ημερομηνία γέννησης).

Εκπαιδευτικά βίντεο εκμάθησης

Υπάρχουν βίντεο εκμάθησης όλου του προγράμματος easysoft, που προσφέρονται δωρέαν στον χρήστη.

Αφάλεια προσωπικών δεδομένων

Η εταιρεία ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕ δεσμεύεται εγγράφως στο ότι ΌΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ – ΑΣΘΕΝΩΝ – ΕΠΑΦΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΠΟΥΛΟΥΝΤΑΙ.

Δυνατότητα απόκτησης Easysoft με δόσεις

Η εταιρείας μας κατάφερε, με όλα τα δεδομένα ύψιστης ασφάλειας που προσφέρει η ALPHA BANK, να αποδεχτεί το αίτημα μας για συνεργασία με το πρόγραμμα e-commerce (πρόγραμμα αγοράς με δόσεις).

Αυτοματοποιημένη καταχώρηση φύλου

Έχουν περαστεί όλα τα ελληνικά ονόματα και έχουν κατηγοριοποιηθεί σε γυναικεία και αντρικά, όπου και περνούν αυτοματοποιημένα με την ανάλογη προσφώνηση (κύριος, κυρία, κ.α) μόλις ο χρήστης καταχωρήσει το όνομα του πελάτη.

Αφάλεια προσωπικών δεδομένων

Η εταιρεία ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕ δεσμεύεται εγγράφως στο ότι ΌΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ – ΑΣΘΕΝΩΝ – ΕΠΑΦΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΠΟΥΛΟΥΝΤΑΙ.

Δυνατότητα απόκτησης Easysoft με δόσεις

Η εταιρείας μας κατάφερε, με όλα τα δεδομένα ύψιστης ασφάλειας που προσφέρει η ALPHA BANK, να αποδεχτεί το αίτημα μας για συνεργασία με το πρόγραμμα e-commerce (πρόγραμμα αγοράς με δόσεις).

Αυτοματοποιημένη καταχώρηση φύλου

Έχουν περαστεί όλα τα ελληνικά ονόματα και έχουν κατηγοριοποιηθεί σε γυναικεία και αντρικά, όπου και περνούν αυτοματοποιημένα με την ανάλογη προσφώνηση (κύριος, κυρία, κ.α) μόλις ο χρήστης καταχωρήσει το όνομα του πελάτη.

Αποστολή Emails - SMS σε όλες τις γλώσσες

Μπορεί ο χρήστης να αποστείλει σε όποια γλώσσα θέλει μήνυμα ή email για τον πελάτη-ασθενή του.

Ιστορικό επικοινωνίας

Προσφέρει αναλυτικό ιστορικό επικοινωνίας (ώρα, ημερομηνία, θέμα επικοινωνίας και αναφορά παράδοσης ή μη του μηνύματος ή email) με τον πελάτη, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να ελέγχει την επικοινωνία του με τους παραλήπτες.

Δυνατότητα αυτοματοποιημένου προγραμματισμού επικοινωνίας οικονομικών υπολοίπων

Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να προγραμματίσει μία φορά την μελλοντική επικοινωνία για όλους τους οικονομικά ασυνεπείς. Δημιουργώντας μια φορά π.χ 4 μηνύματα για συγκεκριμένη ημερομηνία, το easysoft θα αποστείλει αυτοματοποιημένα τα μηνύματα στο παραλήπτη.

Αυτοματοποιημένος προγραμματισμός

Από την στιγμή που ο χρήστης περάσει το όνομα του πελάτη – ασθενή – επαφής του, το easysoft προγραμματίζει εφ’ όρου ζωής την επικοινωνία με τον παραλήπτη την ημέρα της ονομαστικής του εορτής. Το αντίστοιχο συμβαίνει και στην περίπτωση, όπου ο χρήστης διαθέτει και ημερομηνία γέννησης του πελάτη.

Κόστος απόκτησης Easysoft

Το κόστος απόκτησης του easysoft είναι πολύ χαμηλό (250 ευρώ /έτος) και υπάρχει η δυνατότητα να δοθεί και με δόσεις. Δεν έχει καμία άλλη χρέωση, αναβαθμίσεις δωρεάν, συντήρηση server δωρεάν, τεχνική υποστήριξη δωρεάν, εκμάθηση δωρεάν. Η μοναδική extra χρέωση είναι τα sms τα οποία πιθανόν θα χρειαστεί ο χρήστης.